ÖĞRETMENLERİMİZE ARMAĞAN OLSUN  
ÖĞRETMENLERİMİZE ARMAĞAN OLSUN

ÖĞRETMENLERİMİZE ARMAĞAN OLSUN

Bazı kamu kurumları, 24 Kasım Öğretmenler Günü ve haftası için özel indirimler düzenledi. İndirimlerin bir kısmından öğretmenlerimizin aileleri de yararlanabilecek.

TCDD’DE BİLETLER YÜZDE 50 İNDİRİMLİ
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları öğretmenlerimize indirimli seyahat kolaylığı sağlıyor. TCDD’den yapılan açıklamada Hızlı Tren biletlerinde 24- 30 Kasım tarihleri arasında yüzde 50 indirim uygulanacağı duyuruldu.
 
İndirimden, Milli Eğitim Bakanlığı´na bağlı veya bakanlık tarafından onaylanan her derece ve türdeki resmi ve özel okullarda çalışan öğretmenleri, yükseköğretim kuruluşlarında çalışan öğretim elamanlarını, Türk uyruklu olup yabancı ülkelerde çalışan öğretmenleri kapsayacak. İndirimden yararlanmak isteyen öğretmenler biletlerini gişelerden, internetten, 444 82 33 numaralı çağrı merkezinden ya da acentelerden temin edebilecek. 
 
PTT’NİN İNDİRİMİ YÜZDE 30
PTT  ise 24 Kasım haftasında öğretmenlerimize uyguladığı yüzde 25’lik indirimi bu yıl yüzde 30’a çıkardı. Öğretmenlerimiz APS ve kargolarını 24-30 Kasım tarihleri arısında yüzde 30 indirimli gönderecek.
 
THY  VE ANADOLU JET´TEN YÜZDE 25 İNDİRİM
Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet öğretmenlerimiz ve birlikte seyahat ettikleri aileleri için yüzde 25 indirim sunuyor. İndirimli biletler 24 Mart 2019’a kadar alınabilecek. Seyahatler ise 19 Kasım 2018 – 31 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 
 
MÜZE VE ÖREN YERLERİ ÜCRETSİZ
Milli Eğitim Bakanlığı Kültür ve Turizm Bakanlığı ile süresiz bir anlaşmaya imza attı. İmzalanan protokol uyarınca öğretmenlerimiz müze ve ören yerlerini artık ücretsiz ziyaret edebilecek.
 
TÜRK TEKEKOM’DAN HEDİYE PAKET
24 Kasım Öğretmenler Günü´ne özel Türk Telekom´lu öğretmenlerimize bir gün boyunca geçerli 1GB cepten İnternet ve bir hafta boyunca geçerli şebeke içi sınırsız konuşma hakkı hediye edilecek. 
 
Hediye 1 Gb cepten internet 24 Kasım saat 23:59´a kadar; bir hafta boyunca yurt içi aramalarda geçerli olmak üzere şebeke içi sınırsız konuşma hakkı ise, 30 Kasım saat 23:59´a kadar kullanılabilecek.
 

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.