TEMEL EĞİTİM KURUMLARINDA DEMOKRASİ KÜLTÜRÜNÜN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ  
TEMEL EĞİTİM KURUMLARINDA DEMOKRASİ KÜLTÜRÜNÜN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ

TEMEL EĞİTİM KURUMLARINDA DEMOKRASİ KÜLTÜRÜNÜN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran, Avrupa Konseyinin desteklediği Temel Eğitim Kurumlarında Demokrasi Kültürünün Güçlendirilmesi Projesi için Fransa´nın Strazburg kentinde temaslarda bulundu.   

 
Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran ve beraberindeki heyet, Temel Eğitim Kurumlarında Demokrasi Kültürünün Güçlendirilmesi Projesi hakkında görüşmelerde bulunmak üzere Fransa´nın Strazburg kentinde temaslarda bulundu. Bakan Yardımcısı Safran, düzenlenen toplantıda katılımcılara projeyle ilgili bilgi verdi. 
 
Proje
Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyinin ortak finansmanı ile yürütülen proje, Adana, Aydın, Burdur, Çanakkale, Iğdır, Kars, Muğla, Sinop, Sivas ve Yozgat olmak üzere pilot olarak 10 ilde toplam 110 okulda uygulanacak. 
 
Geçen hafta tanıtımı yapılan projeyle demokratik okul kültürü uygulamalarının güçlendirilmesi ve yaygınlaştırılması, temel eğitim kurumları için insan hakları, demokrasi ve temel evrensel değerlere dayalı eğitim materyallerinin geliştirilmesi, öğretmenler ve eğitim uygulayıcılarına demokratik kültür yetkinliklerinin kazandırılması amaçlanıyor.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.