BAKAN ÖZER'DEN 6 ŞUBAT DEPREMİ SONRASI YAPILAN ÇALIŞMALAR İÇİN ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR  
BAKAN ÖZER'DEN 6 ŞUBAT DEPREMİ SONRASI YAPILAN ÇALIŞMALAR İÇİN ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR

BAKAN ÖZER'DEN 6 ŞUBAT DEPREMİ SONRASI YAPILAN ÇALIŞMALAR İÇİN ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmenlerin deprem felaketi sonrası vatandaşların yanında olmak için ilk günden itibaren çaba sarf ettiğini belirterek "Kahraman öğretmenlerimize, tüm eğitim camiamız adına şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda "Yaşadığımız deprem felaketi sonrası vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin yanında olmak için ilk günden itibaren öğretmenlerimiz sahaya koşarak bölgede dertlere derman olmak için çaba sarf etti. Kahraman öğretmenlerimize, tüm eğitim camiamız adına şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.
 
Özer, mesajla birlikte paylaştığı videolu açıklamasında ise şunları kaydetti:
 
"Necip Fazıl Kısakürek'in 'Kim var?' denildiği zaman sağına soluna bakmadan tek tek 'Ben varım.' diyen gençlikle ilgili o muştusu gerçekten öğretmenlerimizde tecelli etti. 6 Şubat depreminde 'Kim var?' denildiği zaman sağına ve soluna bakmadan sahaya koşan öğretmenlerimiz oldu. O öğretmenlerimiz ki ilk günden itibaren depremzede vatandaşlarımızın yeme ihtiyacını, barınma ihtiyacını karşılamak için gerçekten büyük fedakârlık gösterdiler. O öğretmenlerimiz ki bölgeye gönderilen yardımların dağıtımında çok büyük fedakârlık gösterdiler. O öğretmenlerimiz ki çadırlarda konteynerlerde çocuklarımızın ve ailelerin psikolojik sağlamlıklarını güçlendirmek için her türlü desteği verdiler. O öğretmenlerimiz ki MEB AKUB ismi altında arama kurtarma birimi olarak o enkazların altından canlı vatandaşlarımızı kurtarmak için büyük riskler aldılar. O öğretmenlerimiz ki her türlü koşulda, hiç şikâyet etmeden vatandaşının yanında olmak, onun dertlerine derman olmak için çaba sarf ettiler. İşte bu öğretmenlerimize, tüm eğitim camiasına en içten şükranlarımı sunuyorum."
 

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.